Elämme parhaillaan kesäsesonkia ja asiakkaita on mukavasti. Vaikka erinäiset lähteet saattavat näyttää, että hotelli on täynnä, niin suosittelemme aina varmistamaan asian vastaanotosta p: +358400177130. Aina on tilaa…

Ranuan Hillamarkkinat 5 – 6.8.2017

43 vuoden ajan Ranualla on pidetty elokuun ensimmäisenä viikonloppuna Hillamarkkinat.

Kaksipäiväiseen markkinatapahtumaan mahtuu monenlaista ohjelmaa sekä lapsille että aikuisille. Vakiintuneita ohjelmanumeroita ovat mm. Hillatytön ja Marjatohtorin kruunaaminen sekä moottorisahaus- ja puutavaran lastauskilpailut.

Hillojen lisäksi tarjolla on ranualaisia perinneruokia ja ranualaisen käsityötaidon näytteitä. Lisäksi laajan torialueen täyttävät pitkälti toistasataa ulkopaikkakuntalaista torimyyjää, jotka vuodesta toiseen haluavat pystyttää myyntikojunsa nimenomaan Ranuan Hillamarkkinoille.

Tapahtumaan on kaikilla vapaa pääsy. Lisätietoa löydät alla olevasta linkistä.

http://www.hillamarkkinat.fi/

Opistoseurat Ranuan kr. kansanopisto 28-30.7.2017

Heinäkuun viimeisenä viikonvaihteena opiston pihapiirin kansoittaa seuraväki. Kuluvana vuonna seurat pidetään 28.–30.7.2017. Majoitusalueet avataan seuravieraille torstaina 27.7. kello 12. Tätä ennen alueelle ei oteta majoittujia. Opiston päärakennuksessa on vajaat 300 yhteismajoituspaikkaa, mutta solumajoituspaikkoja ei ole tulevana kesänä tarjolla lainkaan.

Opistoseurojen 2017 järjestelyvuorossa ovat Hailuodon, Kempeleen, Oulunsalon, Limingan, Lumijoen, Ruukin, Luohuan, Paavolan, Revonlahden ja Siikajoen rauhanyhdistykset. Järjestelyvastuu vaihtelee vuosittain eri alueiden kesken.

Lisätietoa tapahtumasta saat linkistä alapuolella.

http://www.rakro.net/opistoseurat/